Mijn verhaal

Mijn naam is Claudine Kuijlaars en ik hou van lekker eten en het bereiden ervan. In 2016 kreeg ik de diagnose borstkanker. Tijdens mijn herstel had ik veel tijd om na te denken. Leef je dromen! Dat heb ik gedaan. Inmiddels ben ik hersteld en bruis ik van de energie. Boven mijn eigen verwachting heb ik nu mijn eigen foodtruck en catering. Ik geniet met volle teugen van deze uit de hand gelopen hobby. Alle gerechten zitten vol passie en worden huisgemaakt en vers bereid. Ik wil alleen het allerbeste en net dat ietsjes meer, zodat het een optimaal geslaagd feest wordt. Gewoonweg genieten van uw feest! Dit alles geeft mij enorm veel energie die ik graag met u deel.

Sinds 2018

Ik stond voor de allereerste keer op een braderie  in Budel ergens in maart 2018. 

Tot 30 september 2019 was het hobbymatig. 


Sinds 1 oktober 2019 heb ik mijzelf ingeschreven bij de KVk en is het officieel mijn eigen bedrijfje Claudine Culinair!

Sinds 5 februari 2020 zit ik met de zaak op de Melkweg in Bergeijk.

En het blijft mijn hobby.

 Met veel enthousiasme en passie verzorg ik de catering voor diverse feesten,  geef ik kookworkshops of sta ik in mijn foodtruck op elk feestje, evenement of party. 


Wat maakt mij uniek of anders dan de rest.


 Ik houd van uitdagingen en heb daarom een diversiteit aan gerechten. Ik pas de gerechten aan, aan de wens en budget van de klant of evenement.

Naast mijn foodtruck is er ook een keuze in catering (amuses, walking dinner, buffetten, kookworkshops of een BBQ op houtskool)